12 411-96-13

Polityka prywatności

Dziękujemy za Państwa zainteresowanie naszą witryną dentystyka.krakow.pl. Ochrona Państwa prywatności jest dla nas bardzo ważna. Poniżej zamieszczamy szczegółowe informacje dotyczące postępowania z Państwa danymi.

1. Polityka prywatności określa zasady przetwarzania i wykorzystywania danych osobowych pozyskanych od Państwa przez witrynę internetową dentystyka.krakow.pl (zwaną dalej Witryną) prowadzoną przez Stomatologiczna Spółdzielnia Pracy DENTYSTYKA, ul. Kielecka 7B, Kraków 31-526 (zwanym dalej Serwisem internetowym).

2. Administratorem danych osobowych jest Stomatologiczna Spółdzielnia Pracy DENTYSTYKA, ul. Kielecka 7B w Krakowie, NIP 675-00-02-816. Inspektor Ochrony Danych osobowych jest dostępny pod adresem [email protected]

3. Serwis internetowy dokłada wszelkich starań w celu zapewnienia poszanowania Państwa prywatności i ochrony udzielonych informacji osobowych podczas korzystania z witryny i dokonywania zgłoszeń kontaktowych oraz podejmuje w tym celu wszelkie niezbędne działania określone w ustawie z dnia 29 sierpnia 1997 o ochronie danych osobowych (Dz.U. Z 2016 r. poz. 922 oraz ogólnym rozporządzeniu UE o ochronie danych 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r.

4. Do witryny można wchodzić bez podawania swoich danych osobowych. Informacje o użytkownikach witryny zbierane są na standardowych warunkach w ramach systemu hostingowego (IP urządzenia, dane o przeglądarce, systemie operacyjnym, pobranych i wyświetlanych plikach).
Dane te są analizowane wyłącznie w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonownia witryny i ulepszenia naszej oferty. Powyższe służy zabezpieczeniu naszego przeważającego prawnie uzasadnionego interesu, polegającego na dążeniu do prawidłowego i optymalnego zaprezentowania naszej oferty.

5. Gromadzimy dane osobowe przekazane nam dobrowolnie podczas składania zgłoszenia kontaktowego w witrynie w dwóch sytuacjach rozgraniczonych osobną zgodą użytkownika witryny w formularzu dostępnym pod adresem:
https://dentystyka.krakow.pl/kontakt-gabinety-dentystyka-krakow
oraz przy dokonywaniu rejestracji wizyty:
https://dentystyka.krakow.pl/rezerwacja-wizyt-online-nfz-stomatolog-dentysta-krakow (po zalogowaniu się).
W witrynie jest certyfikat SSL, gdyż dbamy o Państwa dane osobowe szyfrując je podczas wypełniania formularza.

6. Użytkownik witryny ma prawo wglądu do swoich danych osobowych, zmiany ich lub zażądania usunięcia z bazy danych Serwisu internetowego przez wysłanie wiadomości e-mail na adres: [email protected] z adresu podanego w formularzu kontaktowym.

7. W razie niewłaściwego przetwarzania przez nas danych osobowych można wnieść skargę do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych z siedzibą w Warszawie
przy ul. Stawki 2.

8. Witryna używa Google Universal Analytics i Google Tag Manager narzędzia do analityki internetowej. Polityka prywatności Google jest pod adresem https://policies.google.com/technologies/ads?hl=pl&gl=pl.
Powyższe służy ochronie naszego przeważającego prawnie uzasadnionego interesu polegającego na optymalnej prezentacji naszej oferty. Google korzysta z metod, które umożliwiają analizę korzystania przez użytkownika witryny z witryny - jak na przykład pliki cookies oraz ocenę działań e-marketingowych.
Google LLC ma siedzibę główną w USA. Dlatego państwowa Komisja wydała decyzję stwierdzającą odpowiedni poziom ochrony na podstawie EU US Privacy Shield, którego certyfikat posiada Google LLC. Aktualny certyfikat dostępny jest pod poniższym adresem:
https://www.privacyshield.gov/list. Użytkownik witryny może zapobiec rejestrowaniu danych wygenerowanych przez cookies, dotyczących korzystania z witryny (w tym swojego adresu IP) przez Google, jak również przetwarzaniu tych danych przez Google, jeśli pobiorą i zainstalują wtyczkę do przeglądarki znajdującą się pod adresem:
https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=pl.

9. Witryna korzysta z plików cookies, które przechowywane są w urządzeniu końcowym użytkownika witryny. Używanie plików cookies pozwala administratorowi na optymalizację zawartości witryny pod kątem potrzeb jego użytkownika. Pliki cookies wykorzystywane są również dla pozyskania danych statystycznych tworzących obraz sposobu korzystania z witryny przez użytkownika.

10. Przechowywane informacji, jak również uzyskiwanie do nich dostępu nie powoduje zmian konfiguracyjnych w urządzeniu końcowym użytkownika końcowego i oprogramowaniu zainstalowanym w tym urządzeniu.

11. Większość przeglądarek stron internetowych daje użytkownikowi witryny możliwość zablokowania przyjmowania (automatycznej obsługi) plików cookies. Taka blokada skutkować jednak może ograniczeniem funkcjonalności serwisu lub niewłaściwym jego funkcjonowaniem.

12. Zawarte dane w plikach cookies nie są udostępniane podmiotom trzecim z wyjątkiem podmiotów konserwujących i administrujących sieć oraz organów państwowych uprawnionych do żądania tych danych na mocy obowiązujących przepisów prawa.

Lokalizacja

DENTYSTYKA
Stomatologiczna Spół. Pracy
ul. Kielecka 7B
Kraków 31-526
Polityka prywatności
Klauzula informacyjna

Rejestracja

Godziny przyjęć

Stomatolodzy:
poniedziałek - piątek
8.00 - 19.00

Pracownia RTG:
poniedziałek - piątek
8.00 - 13.00 oraz 13.15 - 18.40

Copyright © 2017 Dentystyka. All rights reserved.